06 515 626 04 christa@chbcontent.nl
Vorige week had ik een klant op de zoom en die vertelde mij dat ze zó blij was met mijn vijf tips voor het overzichtelijk houden van haar mailbox (“Ik schiet niet meteen meer in de stress, als ik mijn mailbox open!”). En dat begrijp ik helemaal, want er is niets zo erg dan je je mailbox openen en afgeschrikt te worden door een enorm volle mailbox!

Daarom deel ik graag nog een keer met jullie mijn vijf tips om je mailbox overzichtelijk te houden:

  1. Open je mailbox niet, als je geen tijd hebt om te antwoorden, of om actie te ondernemen.
  2. Beantwoord meteen je mail als je hem leest en verplaats hem dan naar één van de mappen.
  3. Maak maar vier mappen in je mailbox: Inbox, Actie ASAP, Archief, Pending.
  4. Verwijder reclamemails definitief na het gelezen te hebben.
  5. Begin altijd van beneden naar boven bij het lezen van je mail.

Ziet er makkelijk uit toch? Ik zeg doen! En als je toch ondersteuning nodig hebt, neem dan contact met mij op!

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?