06 515 626 04 christa@chbcontent.nl

Office-management

Office-management

Dagelijks terugkerende Office-management taken die niets met ondernemen te maken hebben kunnen een steeds grotere last worden. Zonder het te beseffen wordt het doen van secretariële taken een hoofdtaak, terwijl Uw eigen onderneming meer aandacht zou moeten krijgen. Want U wil wel groeien, maar U heeft geen budget voor een fulltime medewerker. Laat staan dat er ruimte is om een helpende hand zijn of haar eigen kantoorplek te bieden.

Back-office

Maar vandaag de dag is het niet noodzakelijk om voor elke werknemer daadwerkelijk een office-management in te richten met bureau, computer en telefoon. Alles kan tegenwoordig online, op afstand – virtueel! Dus waarom dan niet back-office op afstand? Een VA die alle hand- en spandiensten verricht waar U eigenlijk helemaal geen tijd voor heeft en waardoor U Uw handen vrij houdt om Uw onderneming te laten doorgroeien? Voor het klaarzetten van de administratie voor de boekhouder tot het tijdelijk aannemen van de telefoon. Voor het agenda- en E-mailbeheer tot het opschonen van het CRM systeem. En alles, behalve het brengen van de koffie, hoeft niet op locatie maar kan op virtuele afstand!

Organiseren

Daarnaast kan ik U, door mijn jarenlange ervaring als Productieleider, van A tot Z ontlasten op het gebied van het organiseren van bijeenkomsten, workshops en trainingen: het zoeken van een geschikte locatie, het opstellen en versturen van uitnodigingen en de gehele coördinatie op de dag zelf.

Waarom nog langer wachten? Ik sta, als persoonlijk assistent, te trappelen om bergen werk uit handen te nemen. En ik zal er voor zorgen dat ik niet 1 keer in de weg loop!

  • E-mail- en agendabeheer
  • Het opstellen en versturen van nieuwsbrieven vanuit MailChimp of Mail Blue
  • Opzetten van automatiseringen in Active Campaign
  • Organiseren van bijeenkomsten, workshops en seminars
  • Declaraties invoeren en facturen versturen
  • Opschonen en bijhouden van CRM
  • Online leeromgeving opzetten via Learndash

“Christa heeft van haar passie haar werk weten te maken; zij weet met de juiste sfeer heldere en pakkende teksten te schrijven die de nieuwsgierigheid van de lezers op social media weet te prikkelen.”

Stuur mij direct een bericht

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?