06 515 626 04 christa@chbcontent.nl

Een VA: ‘De Helpende Hand voor Jouw Drukke Werkleven’

Heb je ooit gewenst dat je een extra paar handen had om je te helpen bij je drukke werkzaamheden? Goed nieuws! Ik ben er om je te ondersteunen als jouw persoonlijke virtuele assistent.

  1. Sociale media beheer: Laat mij je sociale media-accounts beheren! Ik kan content maken, posts plannen en reageren op opmerkingen, zodat jij een sterke online aanwezigheid hebt zonder dat het je veel tijd kost.
  2. Online leeromgeving: Wil je je kennis delen en een online leeromgeving creëren? Ik kan je helpen bij het opzetten en beheren van een platform waar je cursussen, trainingen en lesmateriaal kunt aanbieden, zodat je jouw expertise kunt delen met anderen.
  3. E-mailbeheer: Zeg vaarwel tegen een overvolle inbox! Ik help je bij het organiseren van je e-mails, sorteer belangrijke berichten en verwijder spam, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.
  4. Agendabeheer: Laat mij je agenda beheren! Ik plan vergaderingen, boek afspraken en stel herinneringen in, zodat jij altijd op tijd bent en nooit iets belangrijks mist.
  5. Takenlijstbeheer: Vergeet papieren notities en rommelige to-do lijsten. Ik kan je helpen bij het bijhouden van je taken, prioriteiten stellen en deadlines bewaken, zodat je altijd georganiseerd blijft.

Veiligheid en vertrouwelijkheid: Je gegevens zijn veilig bij mij! Ik houd me strikt aan privacyregels en zorg ervoor dat al je informatie vertrouwelijk blijft.

Bespaar tijd en focus op wat echt belangrijk is met de hulp van een virtuele assistent! Nieuwsgierig of het iets voor jou is? Stuur mij dan een bericht om te ontdekken of we een klik hebben en of ik je leven iets gemakkelijker kan maken!

 

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?