06 515 626 04 christa@chbcontent.nl

Content voor Websites & Video

Content voor website

Een website is vandaag de dag de etalage van vroeger. Maar zo’n moderne etalage vraagt wel om een totaal andere aanpak. Consumenten willen snel en makkelijk aan hun informatie komen, zittend vanachter hun smartphone, laptop of computer.

Dus om zichtbaar te zijn in de onlinewereld is het hebben van een overzichtelijke website voor veel ondernemingen een noodzakelijk kwaad. Maar het maken van goede content voor Uw website is lastig en het onderhouden daarvan al helemaal. In veel gevallen neemt het te veel tijd in beslag en is het helaas het eerste wat van het prioriteitenlijstje verdwijnt. U wilt wel blijven groeien, maar ook doen waar U goed in bent: ondernemen! Nieuwe klanten komen alleen als ze weten wat er te koop is en die informatie moet meteen te vinden zijn en vooral begrijpelijk te lezen.

Schrijven van teksten

CHB Content is er als Virtueel Assistent op gericht om bedrijven hierin te assisteren en op de juiste kanalen zichtbaar te worden èn te blijven. Want kwantiteit en kwaliteit gaan hier hand in hand. Denk bijvoorbeeld aan blogs en korte pakkende teksten met een duidelijke boodschap, gericht op de juiste doelgroep. Maar denk ook aan het redigeren van bestaande teksten en/of het schrijven van nieuwe content.

Videocontent

Wat heden ten dage ook zo enorm belangrijk is om boven het maaiveld uit te steken: het maken van videocontent. Filmpjes die in een oogopslag laten zien waar Uw bedrijf voor staat en wat er te koop is. Zowel voor de website als voor Social Media: daar kan geen ellenlange tekst tegenop! CHB Content kan U niet alleen ondersteunen bij het maken van die content, maar ook bij het creëren ervan.

Kort samengevat verzorg ik als Virtueel Assistent op het gebied van Online Marketing:

  • Het schrijven, redigeren en updaten van website teksten,
  • Het maken van beeldmateriaal (Canva) voor social media,
  • SEO optimalisatie,
  • Workshop “Zelf content creëren met Uw smartphone”.
  • Produceren van bedrijfsvideo’s.

“Christa heeft van haar passie haar werk weten te maken; zij weet met de juiste sfeer heldere en pakkende teksten te schrijven die de nieuwsgierigheid van de lezers op social media weet te prikkelen.”

Stuur mij direct een bericht

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?