06 515 626 04 christa@chbcontent.nl

Social Media

CHB Content kan U als geen ander helpen met de dialoog en ondersteunt U graag met Uw Social Mediamarketing:

  • Social Media berichten plaatsten op onder andere LinkedIn, Facebook en Instagram;
  • Reacties op geposte berichten beantwoorden, of belanghebbende berichten van concullega’s;
  • Grafisch ontwerp of foto’s bewerken via Canva.

Zichtbaar op Social Media

Zichtbaar zijn op Social Media vergt een hoge mate van zelfdiscipline. Uw bedrijf af en toe laten verschijnen via de kanalen van LinkedIn, Facebook of Instagram is vandaag de dag niet meer voldoende. Regelmatig van U laten horen met inhoudelijk relevante content is essentieel en als zelfstandig ondernemer heeft U daar helemaal geen tijd voor. Helemaal niet om naast het posten van berichten, ook nog eens online een gesprek aan te gaan met potentiële klanten. Terwijl U met Social Mediamarketing enorm veel rendement kan behalen! Naamsbekendheid begint met posten op de juiste kanalen met de juiste content.

Canva

En bij het posten van die content hoort ook het juiste plaatje. Een afbeelding, een filmpje, of een afwisseling daarvan. Canva is dé tool die daarvoor gebruikt kan worden. En in alle soorten en maten: Facebook, Instagram, Twitter. Maar ook voor het maken van een E-book, flyer of cadeaubon.  

Christa is een ontzorger pur sang, ze is helder in haar communicatie en schakelt snel en afspraak is afspraak. Ze is van vele markten thuis en weet de weg in de wereld van online media. Heel fijn om de ondersteuning van Christa in te roepen waar nodig zodat ik mij met mijn core business kan blijven bezighouden.

Stuur mij direct een bericht

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?