06 515 626 04 christa@chbcontent.nl

Social Media

CHB Content kan U als geen ander helpen met de dialoog en ondersteunt U graag met Uw Social Mediamarketing:

  • Social Media berichten plaatsten op onder andere LinkedIn, Facebook en Instagram;
  • Reacties op geposte berichten beantwoorden, of belanghebbende berichten van concullega’s;
  • Een Contentkalender bijhouden en statistieken volgen.

Zichtbaar op Social Media

Zichtbaar zijn op Social Media vergt een hoge mate van zelfdiscipline. Uw bedrijf af en toe laten verschijnen via de kanalen van LinkedIn, Facebook of Instagram is vandaag de dag niet meer voldoende. Regelmatig van U laten horen met inhoudelijk relevante content is essentieel en als zelfstandig ondernemer heeft U daar helemaal geen tijd voor. Helemaal niet om naast het posten van berichten, ook nog eens online een gesprek aan te gaan met potentiële klanten. Terwijl U met Social Mediamarketing enorm veel rendement kan behalen! Naamsbekendheid begint met posten op de juiste kanalen met de juiste content.

Content kalender

Het is dan heel prettig om een Virtueel Assistent in de arm te hebben die voor U een Contentkalender bijhoudt, de stroom aan informatie filtert en de dialoog met Uw klanten aangaat. Onderaan de streep krijgt U dan alleen de belangrijkste informatie op een online presenteerblaadje aangereikt.

Christa is een ontzorger pur sang, ze is helder in haar communicatie en schakelt snel en afspraak is afspraak. Ze is van vele markten thuis en weet de weg in de wereld van online media. Heel fijn om de ondersteuning van Christa in te roepen waar nodig zodat ik mij met mijn core business kan blijven bezighouden.

Stuur mij direct een bericht