06 515 626 04 christa@chbcontent.nl

Over CHB Content

Wie zit er achter CHB Content?

Christa Bastiaan

Mijn naam is Christa Bastiaan en vijf jaar geleden ben ik CHB Content begonnen om ZZP’ers en het MKB bij te staan in hun eeuwige strijd tegen de klok. Er zitten maar 24 uur in een dag en prioriteitenlijstjes worden alleen maar langer, nooit korter. Bijzaken worden hoofdzaken en als je niet oppast dan groeit je bedrijf achteruit in plaats van vooruit. Als Virtueel Assistent ben ik dan de beste rechterhand die je kunt hebben: ik ben voordelig, flexibel en sta altijd op de achtergrond voor u klaar. En er hoeft voor mij geen bureau, computer of telefoon aangeschaft te worden.

Christa Bastiaan CHB Content

Verhalen schrijven

Al vanaf de Middelbare school is schrijven een hobby. Van korte verhalen schrijven over wat mij als puber bezig hield, tot en met de wekelijkse verslagen voor het clubblad. En nog steeds schrijf ik voor vrienden en sportverenigingen omdat content creëren zo enorm leuk is!

Organisatietalent

Na school kwam ik in de wereld van de media terecht en werd na verloop van tijd productieleider. Dat bleek niet alleen een alias voor het produceren van televisieprogramma’s, maar ook voor het zijn van een planner, tijdsbewaker, creatief organisatietalent en manusje van alles. Ik moest kennis van zaken hebben voor het opstellen van begrotingen, het maken van diverse financiële rapportages en tegelijkertijd het aansturen van een productieteam.

Social Media

Na deze hectiek, hoe raar kan het lopen, werd ik Communicatieadviseur Video bij ABN AMRO. Hier werd ik mede door mijn collega’s aangestoken door het Social Media virus. Niet alleen door de kracht van het medium, maar ook door de vele verschillende manieren waarop het succesvol kan worden ingezet.

Virtueel Assistent

En op een goede dag heb ik deze drie componenten tegen het licht gehouden en bedacht dat er maar 1 functie bestaat die al deze eigenschappen kon bevatten en dat is die van Virtueel Assistent!

Dus….. om een lang verhaal kort te houden: ik ben een dienstverlenende, snel schakelende, sterk organisatorische, creatieve, bedreven, communicatieve, graag samenwerkende…Virtuele Assistent!! En zo is CHB Content gestart. Als u zich indenkt waarmee ik u allemaal kan assisteren, dan kan de beslissing om contact op te nemen niet moeilijk zijn, toch?

“Christa is een competente collega, die op een prettige manier de voortgang van het productieproces begeleidt en checkt zodat anderen hun werk ook goed kunnen doen. Ze zet een goed evenement neer ongeacht het budget!”

Stuur mij direct een bericht

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?