06 515 626 04 christa@chbcontent.nl
Bijna twee jaar geleden stond ik aan de vooravond van een groot avontuur: ondernemer worden! En niet zomaar een ondernemer! Nee, een “Virtueel Assistent” ondernemer. Een wat? Een Virtueel Assistent gericht op ZZP’ers en het MKB.

Toentertijd was het een nog niet veel voorkomend fenomeen dat in bijna elk gesprek om meer uitleg vroeg. Daarom besloot ik er een filmpje van te maken. En ondanks het feit dat het begrip Virtueel Assistent langzamerhand aan terrein wint, zijn er nog veel ondernemers en ZZP’ers die niet van het bestaan afweten. Ben jij zo’n ondernemer? Kijk dan eens naar dit filmpje en neem contact met mij op als je:

  • nieuwsgierig bent of het ook voor jou onderneming geschikt is.
  • wil weten of we een klik hebben, zodat je (een aantal) taken bij mij kunt neerleggen.
  • op zoek bent naar een online rechterhand op het gebied van officemanagement, social mediamarketing of het creëren van videocontent… en die dus nu gevonden hebt! ?
Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?