06 515 626 04 christa@chbcontent.nl

Sinds 3 jaar ben ik werkzaam als Virtueel Assistent, maar voorheen heb ik ruim 12 jaar in de media als productieleider gewerkt bij verschillende productiemaatschappijen en televisieomroepen.
Nu, als VA, ondersteun ik ZZP’ers en het MKB in hun strijd tegen de klok op het gebied van social mediamarketing, officemanagement en bedrijfsevenementen.

Video

Als onderdeel van de social mediamarketing is het maken van een video een steeds prominentere plek gaan innemen. Niet alleen op social media, maar ook als onderdeel van een website of ter ondersteuning van lesmateriaal.

Was in het begin de kwaliteit van de filmpjes nog niet zo belangrijk, tegenwoordig wil men wel  kwalitatief betere (en mooiere) video’s bekijken. En dat kan ook! Je kunt nog steeds met je smartphone hele mooie filmpjes maken, zonder dat de kwaliteit daar onder lijdt.

Daarom help ik ondernemers hoe je op een simpele manier niet alleen aan goed videomateriaal komt, maar ook hoe je dat met een eenvoudig edit-programma, ook vanaf je telefoon, kunt monteren.

Meer weten?

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?