06 515 626 04 christa@chbcontent.nl

CHB Blognieuws gaat van start!

Beginnen met bloggen is niet altijd vanzelfsprekend. Een goede loodgieter heeft thuis ook vaak lekkende kranen… Dus het is niet zo raar dat ik al een tijdje schrijf voor diverse klanten, maar zelf nog geen blog heb opgezet.

Maar daar ga ik vanaf nu wel mee beginnen. Want niet iedereen kent de term en er is zo veel te vertellen over het vak Virtueel Assistent. Velen weten ook niet precies wat het inhoud. En dat is jammer. Want het inhuren van een virtueel assistent maakt het ondernemen een stuk makkelijker! We kunnen ad-hoc, tijdelijk, structureel maar ook per uur ingehuurd worden. Zonder dat er een bureau, laptop of telefoon voor ze klaar staat. We pakken alle bijzaken op die het ondernemen zo lastig maken en geven desgevraagd ook advies.

Het hebben van een VA geeft rust en ruimte om je onderneming te laten groeien, zonder dat je dat 80 uur in de week voor hoeft te werken.

Dus veel leesplezier en mocht je iets willen weten of vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Tot snel!

Christa

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?